• Image 1
    Image 2
    Image 3
    Image 4
    Image 5
    Image 6

Priče

Časopis 'Wood-Mizer Novosti' nalazi se na web stranici

9. listopada 2018.

Časopis 'Wood-Mizer Novosti' nalazi se na web stranici

Pročitajte novi broj 'Wood-Mizer Novosti' koji govori o novijim vijestima tvrtke, uvodi novosti o opremi i opisuje detalje promocija pilana.

Ove godine Wood-Mizer je kupio švedskog proizvođača strojeva četverostranih blanjalica za obradu i prifiliranja, a sada su ti strojevi proizvede pod zaštitnim znakom Wood-Mizera.

Novi stroj Wood-Mizera koji se dolazi na hrvatsko tržište jest najjeftinija i najmanja pilana LT15START,  pilana LT70WIDE sa širokom glavom za piljenje i širokim listom tračne pile od 50 mm i MP260 stroj za blanjanje i prifiliranja. Dvije nove inačice industrijske WB2000 pilane sa širokom tračnom pilom mogu povećati produktivnost svakog postrojenje za primarnu preradu drveta.

Zanimljiva ideja je došla iz Italije: saznajte kako italijanska obitelj preživljava tradicionalnim preradom drveta i oblikovanjem drvenih žlica i tanjura.

Novo izdanje 'Wood-Mizer Novosti' dostupno je na ovoj stranici.

Name:
Email:
Subject:
Message:
x

DOBRODOŠLI U WOOD-MIZER REDAKCIJU

Ovdje ćete otkriti vijesti o Wood-Mizer proizvodima, nadolazečim izložbama i priče kako vlasnici Wood-Mizer pilana diljem svijeta aktivno podižu lokalne ekonomije više održivom i profitabilnom preradom drva.

Društvenim medijima

BILTEN

Newsletter

Ako vam se sviđa ovaj članak, ne propustite sljedećeg! Dobivajte mjesečne vijesti i članke iz Wood-Mizera na svoju elektrosku poštu.

Prijavljujem se