• Image 1
    Image 2
    Image 3
    Image 4
    Image 5
    Image 6

Priče

BiMETAL “Extreme” list tračne pila od Wood-Mizer-a

7. lipnja 2018.

BiMETAL “Extreme” list tračne pila od Wood-Mizer-a

Wood-Mizerov BiMETAL “Extreme” list tračne pile, za piljenje trupaca, smišljena je za visoku učinkovitost u industrijskim pilanarskim proizvodnim okruženjima.

Visoki legirani čelici kao noseći materijal za pričvršćivanje BiMetal zubi, nudi kombinaciju izdržljivosti i otpornosti na zamor, što rezultira duljim trajanjem oštrijine od MaxFLEX ili DoubleHARD tipova tračnih pila, a to je  naročito vidljivo kod rezanja tvrđe, abrazivnije vrste drveta, na primjer, Robinia pseudoacacia – Bagrem.

Novi BiMETAL “Extreme” list tračne pile nudi još dulje radno vrijeme prije no što se tračna pila mora mijenjati. BiMETAL “Extreme” list tačne pile je fleksibilniji, a pilanarima daje veću učinkovitost prilikom piljenja u zahtijevnijim proizvodnim sredinama sa tvrdim drvetom  kao i sa  tvrdim tropskim trupcima.

Name:
Email:
Subject:
Message:
x

DOBRODOŠLI U WOOD-MIZER REDAKCIJU

Ovdje ćete otkriti vijesti o Wood-Mizer proizvodima, nadolazečim izložbama i priče kako vlasnici Wood-Mizer pilana diljem svijeta aktivno podižu lokalne ekonomije više održivom i profitabilnom preradom drva.

Društvenim medijima

BILTEN

Newsletter

Ako vam se sviđa ovaj članak, ne propustite sljedećeg! Dobivajte mjesečne vijesti i članke iz Wood-Mizera na svoju elektrosku poštu.

Prijavljujem se