• Image 1
    Image 2
    Image 3
    Image 4
    Image 5
    Image 6

Priče

Kako Wood-Mizer pilana radi na otvorenom zimi - švedska serija Homestead

5. prosinca 2018.

Kako Wood-Mizer pilana radi na otvorenom zimi - švedska serija Homestead

U ovom videu švedski farmer Simeon Fuchs ističe kako je hidraulična pilana LT40 pomogla farmi da ostane profitabilna u svako godišnje doba. Nakon 15 godina i 5.000 sati piljenja, Simeon i njegov otac nastavljaju raditi sa pilanom Wood-Mizera čak i na otvorenom u temperaturama ispod 0.

Nakon spajanja prijenosne pilane na svoje vozilo, Simeon je prevezao LT40 na otvoreno polje. Slijedi postavljanje pilane na neravnom, snježnom tlu. Simeonov otac okrajčio  je prethodno piljenice za postolje. Koristeći izdržljivu tračnu pilu Wood-Mizera, on istodobno ispili tri piljenice, što traje samo nekoliko minuta. Značajke pilane LT40 kao što su hidraulički okretač trupca i hidrauličko stezanje trupca čine rad na pilani brzim i učinkovitim.Name:
Email:
Subject:
Message:
x

DOBRODOŠLI U WOOD-MIZER REDAKCIJU

Ovdje ćete otkriti vijesti o Wood-Mizer proizvodima, nadolazečim izložbama i priče kako vlasnici Wood-Mizer pilana diljem svijeta aktivno podižu lokalne ekonomije više održivom i profitabilnom preradom drva.

Društvenim medijima

BILTEN

Newsletter

Ako vam se sviđa ovaj članak, ne propustite sljedećeg! Dobivajte mjesečne vijesti i članke iz Wood-Mizera na svoju elektrosku poštu.

Prijavljujem se