• Image 1
    Image 2
    Image 3
    Image 4
    Image 5
    Image 6

Priče

14. rujna 2018.

LT15START: najmanja i najjeftinija Wood-Mizer pilana dobila je novo ime

Wood-Mizer zaustavlja proizvodnju dosadašnjih modela pilana LT10 i umjesto toga počinje proizvodnja “LT15START” pilane u seriji modela LT15.

LT15START je cjenovno pristupačna pilana s čvrstom konstrukcijom i jednostavnim bitnim osobinama koje su idealne za primarnu obradu drveta.

LT15START pili trupce do 70 cm promjera i dužine 5,4 m na standardnom postolju. Kako bi se mogli piliti dulji trupci, mogu se dodati produžetci postolja pilane za bilo koju dužinu trupaca

Pilana ima posmak na guranje i ručno vitlo za namještanje lista pile za slijedeći rez.

Listovi tračnih pila sa uskim propiljkom zahtijevaju minimalnu potrošnju energije, tako da električni motor od 5,5 kW pruža dovoljno snage za piljenje svih vrsta drveta. LT15START pilana može se opremiti po želji i sa 14 KS benzinskim motorom.

Zbog sličnosti između dva modela, LT15START će zauzeti mjesto LT10 kao najmanja i najjeftinija pilana Wood-Mizera, što je izvrsno rješenje za početno ulaganje u posao piljenja trupaca uz minimalnu investiciju, dokazanu kvalitetu i zajamčenu servisnu podršku. Pilana LT10 više neće biti nuđena u na Europskom tržištu.

Model LT15START se već sada može naručivati. Upitajte nas za cijenu.Name:
Email:
Subject:
Message:
x

DOBRODOŠLI U WOOD-MIZER REDAKCIJU

Ovdje ćete otkriti vijesti o Wood-Mizer proizvodima, nadolazečim izložbama i priče kako vlasnici Wood-Mizer pilana diljem svijeta aktivno podižu lokalne ekonomije više održivom i profitabilnom preradom drva.

Društvenim medijima

BILTEN

Newsletter

Ako vam se sviđa ovaj članak, ne propustite sljedećeg! Dobivajte mjesečne vijesti i članke iz Wood-Mizera na svoju elektrosku poštu.

Prijavljujem se