• Image 1
    Image 2
    Image 3
    Image 4
    Image 5
    Image 6

Priče

11. svibnja 2018.

Narančasta, siva i crna - nove boje za svu Wood-Mizer dodatnu opremu

Kako bi se postigla konzistentnost marke kroz različite proizvodne linije  i postavio smjernicu za daljnji rast, Wood-Mizer je standardizirao sve boje opreme za obradu drva u 3 boje - narančasta, sive i crna boja. Oprema koja dosada bila u drugim bojama, od sada će se proizvoditi u nove tri boje.

Predsjednik i direktor tvrtke Wood-Mizer, mr.Richard Vivers, objasnio je: "U usporedbi sa otprije pet ili deset godina, Wood-Mizer je dramatično povećao naš asortiman opreme u našoj geografskoj distribuciji proizvoda. Kupci su nam jasno pokazali što im je potrebno, a mi nastojimo pružiti sa tim proizvodima kvalitetu i uslugu, koju su i očekivali od nas."

"Jedna od najuzbudljivijih stvari za mene, tijekom moje karijere s Wood-Mizerom, je stalna raznolikost ljudi, koji koriste naše proizvode i raznolikost tvrtki u kojima se koriste."
"A sada, svi će naši proizvodi bit će vidljivi prepoznatljivi u stolarijama, radionicama, u šumama ili u okruženju visokokvalitetnog pilanarstva, te će ljudi  znati da je tu Wood-Mizer."

Sadašnji Wood-Mizerovov raspon proizvoda:
- TITAN - visokokvalitetni strojevi za piljenje (širom svijeta);
- Glodalice / profilirke /blanjalice  (širom sviojeta);
- LX - pilanska serija na dvostrukim šinama (širom svijeta);
- Cjepači drva (USA);
- Usitnjivači paleta (SAD);
- Stambene kosilice (SAD);
- linija proizvoda TOOLS – kružne pile, jarmače i noževi za blanje (Europa).

Name:
Email:
Subject:
Message:
x

DOBRODOŠLI U WOOD-MIZER REDAKCIJU

Ovdje ćete otkriti vijesti o Wood-Mizer proizvodima, nadolazečim izložbama i priče kako vlasnici Wood-Mizer pilana diljem svijeta aktivno podižu lokalne ekonomije više održivom i profitabilnom preradom drva.

Društvenim medijima

BILTEN

Newsletter

Ako vam se sviđa ovaj članak, ne propustite sljedećeg! Dobivajte mjesečne vijesti i članke iz Wood-Mizera na svoju elektrosku poštu.

Prijavljujem se