• Image 1
  Image 2
  Image 3
  Image 4
  Image 5
  Image 6

Priče

Otac dvostrukog Olimpijskog prvaka zlatne medalje opisuje svoj rad sa Wood-Mizer Industrial pilanom

9. srpnja 2018.

Otac dvostrukog Olimpijskog prvaka zlatne medalje opisuje svoj rad sa Wood-Mizer Industrial pilanom

Latvijski prerađivač trupaca radi sa industrijskom pilanom Wood-Mizer sat na sat, slično rasporedu treninga njegovog sina - Marisa Strombergsa, BMX zvijezdi i dvostrukom olimpijskom nosiocu zlatne medalje.

Guntar Stromberg kupio je Wood-Mizer industrijsku pilanu (model LT300, koji je sada poznat kao WM3500) prije 11 godina.

"Vidio sam tu pilanu na izložbi, a onda sam je i gledao kako radi u obližnjoj pilnarskoj tvrtki", rekao je Guntars. "Otkako sam je kupio, prije 11 godina, pili  24 sata dnevno u tri dnevne smjene, raspiljujući brezovinu. Sušimo drvo, a piljenice se izvoze u Kinu, Japan i Englesku. To je pouzdana pilana! "

Guntar živi u gradić Valmiera, poznatom je diljem Latvije kao mjesto za BMX treninge. Guntarov sin Maris Strombergs trenirao je na to stazi od svojeg djetinjstva i postao je međunarodna BMX zvijezda, osvojivši olimpijske zlatne medalje u Pekingu 2008. i 2012. u Londonu.

U brojnim intervjuima i na njegovoj web stranici, Maris Strombergs uvijek ističe da su njegova postignuća potaknuta i podržana podrškom njegovih roditelja. Guntar je dopustio Marisu da započne treniranje u dobi od šest godina, a Maris je osvojio prvo svjetsko prvenstvo u dobi od devet godina. Otada putuju diljem svijeta. te tako Maris može sudjelovati na natjecanjima i nastaviti s treninzima.

Marisov nadimak u BMX sportskoj zajednici je 'Stroj' ... tako da se čini, da postoje dva stroja u obitelji!

Name:
Email:
Subject:
Message:
x

DOBRODOŠLI U WOOD-MIZER REDAKCIJU

Ovdje ćete otkriti vijesti o Wood-Mizer proizvodima, nadolazečim izložbama i priče kako vlasnici Wood-Mizer pilana diljem svijeta aktivno podižu lokalne ekonomije više održivom i profitabilnom preradom drva.

Društvenim medijima

BILTEN

Newsletter

Ako vam se sviđa ovaj članak, ne propustite sljedećeg! Dobivajte mjesečne vijesti i članke iz Wood-Mizera na svoju elektrosku poštu.

Prijavljujem se