• Image 1
    Image 2
    Image 3
    Image 4
    Image 5
    Image 6

Priče

Visoki kapacitet MP360 blanjalice-profilirke od Wood-Mizera

10. listopada 2018.

Visoki kapacitet MP360 blanjalice-profilirke od Wood-Mizera

Wood-Mizer je izradio MP360 četverostranu  blanjalicu / alat za obradu površina - visoko-proizvodni stroj s velikim kapacitetom projektirani za radionice. S većim kapacitetom i većom proizvodnosti u radnom satu o odnosu na popularnu Wood-Mizer MP260 blanjalicu/profilirku, MP360 ravna piljenice I profilira građu i grede na sve četiri strane u jednom prolazu u različite gotove proizvode.

MP360 glavne osobine:
• 4-strano blanjanje i profiliranje u jednom prolazu.
• Velika četverostrana mogućnost blanjanja - 350 mm širok x 160 mm visok.
• Čak i veći učinak pri jednosmjernom i dvostranom blanjnanju I prifiliranju

"MP360 blanjalica / prifilirka je stvarno ostvarila san svakog drvodjelca", rekao je Robert Baginski, predsjednik tvrtke Wood-Mizer Industries. "Kombiniranjem pilana Wood-Mizera s MP360, naši kupci dobivaju punu kontrolu nad cijelim procesom obrade drveta od sirovih trupaca do gotovih proizvoda."

Osim toga, Wood-Mizer nudi naprednu MP365 blanjalicu profilirku sa petim vretnom za blanjanje koje se može naginjati do 270 stupnjeva, tako da operator može dodati još jedan profil s bilo koje strane ili pričvrstiti alate za brušenje ili četkanje kako bi dali konačni izgled četverostrane profilirane građe.

Zahtijevajući minimalnu montažu, MP360 i MP365 isporučuje se korisnicima na paleti.

Wood-Mizer nudi noževe za ravno blanjaje I kao i profilne noževe, te sveobuhvatne sustave za otsis blanjevine.

Wood-Mizerova reputacija kao svjetskog proizvođač pilana s uskom tračnom pilom širi se, jer tvrtka sada nudi veći raspon opreme koja glatko ispiljuje trupce u piljenu građu te dalje, kroz neku doardu u gotove drvne proizvode.

Name:
Email:
Subject:
Message:
x

DOBRODOŠLI U WOOD-MIZER REDAKCIJU

Ovdje ćete otkriti vijesti o Wood-Mizer proizvodima, nadolazečim izložbama i priče kako vlasnici Wood-Mizer pilana diljem svijeta aktivno podižu lokalne ekonomije više održivom i profitabilnom preradom drva.

Društvenim medijima

BILTEN

Newsletter

Ako vam se sviđa ovaj članak, ne propustite sljedećeg! Dobivajte mjesečne vijesti i članke iz Wood-Mizera na svoju elektrosku poštu.

Prijavljujem se