Novosti

Wood-Mizer predstavlja LX450 pilanu

Wood-Mizer linija pilana se kontinuirano proširuje tijekom desetljeća, ali Wood-Mizerova nova LX450 pilana nudi potpuno preuređenu pilanu koja nikada prije nije bila dostupna...

Sajam ReproLignum, Zagreb, Hrvatska, 6-8. Rujna 2017

Vrhunac izložbe bit će nova dvotračna Wood-Mizer pilana LX450, koja je lansirana u proizvodnju.

Wood-Mizer počinje proizvoditi TITAN liniju

Uvođenjem Wood-Mizer TITAN-a, tvrtka sada nudi punu liniju širokotračne opreme za pilane koja je dizajnirana za poboljšanje stope proizvodnje drva i povećanje operativne...

Wood-Mizer na sajmu LIGNA 2017

S mnogim novim proizvodima koji su  predstavljeni svjetskoj drvnoj industriji, sajam LIGNA 2017 je bio vrlo važan za Wood-Mizer, a najveća svjetska izložba opreme za...

Wood-Mizer nudi listove tračnih pila sa Vortex-odstranjivačem...

Isporučiva odmah, Wood-Mizerova nova Vortex tračna pila, projektirana je za korisnike koji trebaju piljenice bez piljevine, što je više moguće.

Wood-Mizer predstavlja dve nove pilanske linije i novi list pile...

Na LIGNA 2017, Wood-Mizer će lansirati novu, pilansku opremu velikog ucinka- pod nazivom Wood Mizer TITAN – kao i novu LX seriju profesionalnih pilana.

Sudjelujte u Wood-Mizer natjecanju i time učinite svoj projekt...

Natjecanje pod nazivom "Moj projekt 2017"  je najavljeno za pilanare koji su  izradili  zanimljive projekte iz vlastitog drveta.

Uskoro! Wood-Mizer će predstaviti novu liniju industrijske pilane...

Početkom 2017. Wood-Mizer planira lansirati novu liniju industrijske opreme za piljenje koja se zove TITAN i uključuje široko tračne pilane.

LX100 pilana - nova ekonomična pilana za teški rad

LX100 pilana je izgrađen za teško i neprekidno piljenje i ima puno inovacija u snazi, učinkovitosti, jednostavnosti korištenja i dobroj preglednosti za operatera.

Wood-Mizer lansirao dva nova okrajčivača

Wood-Mizer je proširio svoju ponudu okrajčivača sa dva nova modela sa dvije kružne pile.

DOBRODOŠLI U WOOD-MIZER REDAKCIJU

Ovdje ćete otkriti vijesti o Wood-Mizer proizvodima, nadolazečim izložbama i priče kako vlasnici Wood-Mizer pilana diljem svijeta aktivno podižu lokalne ekonomije više održivom i profitabilnom preradom drva.

SPOJI SE S WOOD-MIZER


PRIČE        

ČASOPISI