• Image 1
  Image 2
  Image 3
  Image 4
  Image 5
  Image 6

Priče

Sajam ReproLignum, Zagreb, Hrvatska, 6-8. Rujna 2017

29. kolovoza 2017.

Sajam ReproLignum, Zagreb, Hrvatska, 6-8. Rujna 2017

Wood-Mizer poziva sve svoje kupce, kao i drvodjelje zainteresirane za nove tehnologije piljenja drva, kako bi vidjeli Wood-Mizerove pilane na djelu na otvorenom prostoru u Areni Zagreb tijekom ReproLignum sajma od 6. do 8. Rujna 2017.

Vrhunac izložbe bit će nova dvotračna Wood-Mizer pilana LX450, koja je lansirana u proizvodnju. Ključna inovacija pilane Wood-Mizer LX450 je kruti LX okvir za pilu koji drži upravljačku ploču, motor i glavu pilane. LX okvir putuje na paralelnim očvrsnutim čeličnim tračnicama i omogućuje operateru bolju vidljivost tijekom procesa piljenje. Usprkos dizajnu sa dviju tračnice, LX450 je u stanju rezati široke pliljenice  do 80 cm širine i 41 cm debljine.

Još jedno rješenje za poljoprivrednike i male pilanarske tvrtke je gospodarska LT15 pilana, prilično popularna u Hrvatskoj, opremljena dodatnom blanjalicom MP100. Ova blanjalica -profilirka je postavljena na pilanu i omogućuje završnu obradu površine piljenice nakon piljenja. MP100 može i profilirati daske I piljenu građu ili proizvoditi profilirano drvo kao stupove, oblikovane grede itd. S ovim, ne skupim uređajem možete povećati vrijednost vaših konačnih proizvoda ili čak prodrijeti u nova tržišta.

Ako tražite rješenje za povećanje produktivnosti vaše postojeće pilane, Wood-Mizer nudi okrajčivač-višelisnu paralicu, EG300 s dvije kružne pile koje se mogu dodatno povećati na na pet kružnih pila. Jedna kružna pila je pomična, namjestiva je sa konzole operatera - pomoću elektroničkog “Setworks sustava” za precizno određivanje potrebne širine piljenice. Laseri – po želji - mogu se instalirati kako bi pomogli operatoru pri određivanju točne širine za maksimalno iskorištenje. Brzina protoka obradka je od 0-20 m / min., namjestivo po potrebi. Prema iskustvima korisnika Wood-Mizerove višelisne paralice, EG300 maksimizira iskorištenje od svake piljenice i povećava ukupnu produktivnost pilane za 20-30%.

Na našem štandu u Arena-Zagrebu, prikazat će se i čitav asortiman tračnih pila Wood-Mizer i opreme za održavanje listova tračnih pila.

Važna informacija: pozivnice
Da biste posjetili ReproLignum sajma, morate imati službenu pozivnicu-ulaznicu, koju možete dobiti  putem interneta, prijavom na ovoj web stranici.

Mjesto održavanja
ARENA ZAGREB
Lanište 30, 10000 Zagreb, Hrvatska
Ulaz: južno - prizemlje

Datumi: 6., 7. i 8. rujna 2017. / Srijeda, četvrtak i petak /

Vrijeme otvaranja: 9:00 h - 18:00 h

Službeni predstavnik Wood-Mizera u Hrvatskoj
PREGIMEX d.o.o.

Slavka Batušića 31,
10090 ZAGREB
Fax: 013894668
Mob: 0989934639
E-mail: pregimex@pregimex.hr

Name:
Email:
Subject:
Message:
x

DOBRODOŠLI U WOOD-MIZER REDAKCIJU

Ovdje ćete otkriti vijesti o Wood-Mizer proizvodima, nadolazečim izložbama i priče kako vlasnici Wood-Mizer pilana diljem svijeta aktivno podižu lokalne ekonomije više održivom i profitabilnom preradom drva.

SPOJI SE S WOOD-MIZER


PRIČE        

ČASOPISI


  

 

BILTEN

Newsletter

Ako vam se sviđa ovaj članak, ne propustite sljedećeg! Dobivajte mjesečne vijesti i članke iz Wood-Mizera na svoju elektrosku poštu.

Prijavljujem se