• Image 1
    Image 2
    Image 3
    Image 4
    Image 5
    Image 6

Priče

Zašto su listovi tračnih pila Wood-Mizer DoubleHARD tako posebni?

1. kolovoza 2017.

Zašto su listovi tračnih pila Wood-Mizer DoubleHARD tako posebni?

Primijenjeni u cijelom svijetu, Wood-Mizer DoubleHARD listovi tračnih pila su vrhunske trajne pile kojima pilanari cijelog svijeta vjeruju, DoubleHARD pile zaslužile su svoje ime, jer Wood-Mizer koristi visokokvalitetni legirani čelik i indukcijskim kaljenjem otvrdnjuje vrh zuba, što rezultira izdržljivim i pouzdanim listom tračne pile, koja osigurava dvostruku čvrstoću i dvostruko trajniju oštrinu u usporedbi sa standardnim listovima pila iz ugljičenog čelika.

Postoji razlog zašto je DoubleHARD pila tako posebna i jedna od najpopularnijih pile za pilanare. DoubleHARD tračne pile su robustne, izdržljive, i neće se prerano istrošiti. Svaki zub precizno je razmetnut računalno upravljanom opremom i potpuno izbrušenog profila i vrha zuba pomoću tehnologije CBN abrazivnih bruseva, kako bi se osigurala najkvalitetnija performansa tračne pila za bilo koju vrstu primjene u piljenju. Sve Wood-Mizerove tračna pile prolaze kroz kontrolu kvalitete, tijekom više od 100 testova i pregleda, od odabira sirovine do konačnog brušenja.

Sa više od 75.000 pilana, koje pile trupca diljem 130 zemalja, Wood-Mizer se I dalje posvećuje istraživanju profila zubi tračne pile, koji mogu ispiliti bilo koju vrstu drveta u bilo kojem dijelu svijeta. Wood-Mizer nudi DoubleHARD tračne pile u širokom rasponu širina, debljina i profila pogodnih za općenite ili specijalizirane potrebe za rezanjem. Dostupni izbor DoubleHARD tračnih pila nudi neusporedivu kvalitetu piljinja, bilo da morate piliti smrznuto drvo, meko ili tvrdo, čvornato drvo ili u posebne situacije, gdje je uski propiljak presudan.

4/32 profil zuba
Wood-Mizer najstrmiji napadni kut od 4 stupnja dobar je za piljenje zamrznutog, gustog tvrdog drveta i čvornatog mekog drveta.


7/34 i 7/39 profil zuba

Čvrsti list pile općenite namjene s dobrim kapacitetom pazuha za piljenje tvrdog drveta u pilanama sa jačim pogonom.


9/29 profil zuba
Idealni list tračne pile oštrica za pilane sa manjom snagom motora, za piljenje mekog i tvrdog drva I trupaca malih promjera.


10/30 profil zuba
Vrlo popularan višenamjenski profil zuba za piljenje pomiješanih trupaca tvrdih drva kao što su crveni hrast, trešnja, orah, mekani javor i topola.


13/29 profil zuba
Wood-Mizerov napadni kut zuba od 13 stupnjeva, pogodan je za piljenje piljenica iz mekog drva kao borova, jele i smreke.


Name:
Email:
Subject:
Message:
x

DOBRODOŠLI U WOOD-MIZER REDAKCIJU

Ovdje ćete otkriti vijesti o Wood-Mizer proizvodima, nadolazečim izložbama i priče kako vlasnici Wood-Mizer pilana diljem svijeta aktivno podižu lokalne ekonomije više održivom i profitabilnom preradom drva.

SPOJI SE S WOOD-MIZER


PRIČE        

ČASOPISI


  

 

BILTEN

Newsletter

Ako vam se sviđa ovaj članak, ne propustite sljedećeg! Dobivajte mjesečne vijesti i članke iz Wood-Mizera na svoju elektrosku poštu.

Prijavljujem se