• Image 1
    Image 2
    Image 3
    Image 4
    Image 5
    Image 6

Priče

Nemojte misliti samo o brzom novcu - mislite na vrhunsku kvalitetu proizvoda

11. travnja 2018.

Nemojte misliti samo o brzom novcu - mislite na vrhunsku kvalitetu proizvoda

I dalje Vam prenosimo švedsku seriju "Swedish Homestead", koja govori o suvremenom poljoprivrednom životu. Helmut Fuchs, utemeljitelj švedske "Swedish Homestead" serije, ispričao nam je, kako je uz naporan rad i LT40 pilanu učinio profitabilnom investicijom.

Helmut i njegova supruga Susanne odrasli su u Njemačkoj i na kraju su se preselili u Švedsku za kupnju farme. Njihov sin, Simeon, razgovara s svojim ocem o životu na farmi i kako je njegova kupnja pilane LT40 prije petnaest godina, promijenila način, na koji je njihov dom rastao.

"Radije radim sa svojim rukama, a ne sjedeći na stolici, tako da se naš život potpuno promijenio kad smo ostavili posao u Njemačkoj, kako bi se prešli na farmu", prisjeća se Helmut. Jednog je dana Helmut šetao šumom u Njemačkoj s svojim sinom i prvi put vidio pilanu Wood-Mizer. "Bila je to ljubav na prvi pogled", nasmiješio se Helmut. "Odmah sam pomislio: to je to. Ubrzo nakon toga  stupio sam u kontakt s lokalnim uredom Wood-Mizera. "

Nakon kupnje pilane, Helmut je pilio više od 5000 radnih sati, kako za vlastitu farmu tako i za kupce. Neki klijenti trebaju nekoliko stotina ispiljenih trupaca u kratkom vremenu. S snažnim dizel motorom, Helmut je bio u mogućnosti piliti trupce bilo gdje.

Helmut također govori o bezvremenskoj mudrosti u upravljanju pilanskim poslovanjem. "Najvažnija stvar koju treba zapamtiti u komercijalnim operacijama da nije pokušati zaraditi, nego proizvoditi vrhunsku kvalitetu proizvoda", kaže on. "Uvijek dolazim na posao kod novog kupca, ali na kraju imam prijaltelja." Zbog svog integriteta i ovih stavova, Helmut je konačno prestao oglašavati posao, jer je stekao više od 100 kupaca.

"Ja bih kupio ponovno Wood-Mizer LT40, bili kada, kao pokretnu pilanu", zaključuje Helmut.

Švedski “Homestead” doista je iskoristio priču marljivog poljoprivrednika i njegovu dugogodišnju LT40 pilanu.

Ojavljeno uz dopuštenje "Swedish Homestead".

Name:
Email:
Subject:
Message:
x

DOBRODOŠLI U WOOD-MIZER REDAKCIJU

Ovdje ćete otkriti vijesti o Wood-Mizer proizvodima, nadolazečim izložbama i priče kako vlasnici Wood-Mizer pilana diljem svijeta aktivno podižu lokalne ekonomije više održivom i profitabilnom preradom drva.

Društvenim medijima

BILTEN

Newsletter

Ako vam se sviđa ovaj članak, ne propustite sljedećeg! Dobivajte mjesečne vijesti i članke iz Wood-Mizera na svoju elektrosku poštu.

Prijavljujem se