• Image 1
    Image 2
    Image 3
    Image 4
    Image 5
    Image 6

Priče

Nove Wood-Mizer pilane, okrajčivači i glodalice na LIGNA 2019

3. travnja 2019.

Nove Wood-Mizer pilane, okrajčivači i glodalice na LIGNA 2019

Na sajmu LIGNA 2019, Wood-Mizer će prikazati novu paletu glodalica / profilirkji i novih pilana za velika proizvodna poduzeća kao i zai početnike.

Wood-Mizer štand u LIGNI-i s otvorenim prostorom od gotovo 700 m² izložit će sljedeću opremu za obradu drveta:


• Za velike količine piljenja - pojedinačni strojevi iz linije TITAN, kao što je WB2000 sa širokom tračnom pilom, okrajčivač građe s mogućnošću skeniranja i EG800 TITAN višelisna paralica velikog kapaciteta.


• Nova linija 4-strane blanjalice / profilirke izrađena u Švedskoj od Wood-Mizer-a. Ovi strojevi omogućuju malim i srednjim radionicama početak proizvodnje gotovih proizvoda od drva uz minimalna ulaganja u strojeve.


• Profesionalne pilane LT15WIDE i LT70WIDE s širim listovima pila 50 mm. Ove pilane daju mogućnost piljenja trupaca velikog promjera i proizvodnje široke drvene građe.

• Dio štanda bit će posvećen alatima Wood-Mizer - različitim uskim i širokim tračnim pilama, kružnim pilama, noževima za blanjalice i drugim alatima za obradu drva. Također će biti izloženi i strojevi za oštrenje reznih alata.

Dobro došli na štand Wood-Mizer-a na LIGNA SJMU u Hannoveru od 27. do 31. svibnja 2019. godine. Broj narančastog štanda je FG K44 i nalazi se na otvorenom prostoru između dvorane 25 i dvorane 27.

Name:
Email:
Subject:
Message:
x

DOBRODOŠLI U WOOD-MIZER REDAKCIJU

Ovdje ćete otkriti vijesti o Wood-Mizer proizvodima, nadolazečim izložbama i priče kako vlasnici Wood-Mizer pilana diljem svijeta aktivno podižu lokalne ekonomije više održivom i profitabilnom preradom drva.

Društvenim medijima

BILTEN

Newsletter

Ako vam se sviđa ovaj članak, ne propustite sljedećeg! Dobivajte mjesečne vijesti i članke iz Wood-Mizera na svoju elektrosku poštu.

Prijavljujem se