• Image 1
    Image 2
    Image 3
    Image 4
    Image 5
    Image 6

Priče

Novi “web časopis” Wood-Mizera nalazi se na web stranici

27. studenog 2019.

Novi “web časopis” Wood-Mizera nalazi se na web stranici

"Novosti Wood-Mizera" sadrže članke o svim novim strojevima i alatima za obradu drveta koje je Wood-Mizer na hrvatsko tržište lansirao 2019. godine: male pilene LX50 i LT15CLASSIC WIDE, glodalo / rezač MP360 i višenamjenski MF130 s jednim vertikalnim vretenom, kao i industrijski ivica EG800 kao te priču od američkog pilanara o izgradnji pokretne sušione piljene građe. Unutar web-časopisa možete pronaći brzi vodič, kako prilagoditi računalo na vašoj pilani.

PDF datoteku časopisa možete preuzeti izravno s web-stranice i uživati u čitanju na pametnom telefonu, tabletu ili prijenosnom računalu.

Pratite ažurne novosti  i pribilježite se na naš e-bilten, kako biste sve Wood-Mizerove vijesti o pilanama i promocijama primali ravno u svoju E-poštu.

Name:
Email:
Subject:
Message:
x

DOBRODOŠLI U WOOD-MIZER REDAKCIJU

Ovdje ćete otkriti vijesti o Wood-Mizer proizvodima, nadolazečim izložbama i priče kako vlasnici Wood-Mizer pilana diljem svijeta aktivno podižu lokalne ekonomije više održivom i profitabilnom preradom drva.

Društvenim medijima

BILTEN

Newsletter

Ako vam se sviđa ovaj članak, ne propustite sljedećeg! Dobivajte mjesečne vijesti i članke iz Wood-Mizera na svoju elektrosku poštu.

Prijavljujem se