• Image 1
    Image 2
    Image 3
    Image 4
    Image 5
    Image 6

Priče

Pregled Wood-Mizerove opreme za obradu drveta

1. listopada 2020.

Pregled Wood-Mizerove opreme za obradu drveta

Wood-Mizer nudi niz opreme za obradu drva za oblikovanje, rendiranje, spajanje, debljane i piljenje na željene dimenzije.

Paleta Wood-Mizerove  opreme za obradu drveta uključuje:

     • Četverostrane  blanjalice/profilirke MP260, MP360 i MP365
     • MP180 dvostrana blanjalica/glodalo
     • MP200 dvostrana glodalica/profilirka
     • MP160 blanjalica / debljača
     • MF130 profilirka sa okomitim vretenom
     • MS300 stolna pilaSve Wood-Mizer glodalice imaju slične karakteristike:

MALE POVRŠINE ZA POSTAVLJANJE. Wood-Mizerova oprema može se instalirati u malim radionicama sa ograničenim prostorom. Pametni dizajn je omogućio jednostavno postavljanje kotača po želji za prijevoz ili korištenje viličara za pomicanje stroja unutar radionice.

KOMBINIRANJE NEKOLIKO FUNKCIJA U JEDNOM STROJU. Wood-Mizerove glodalie/profilirke nude povećanu funkcionalnost i mogu zamijeniti 2 ili 3 odvojena stroja za oblikovanje, blanjanje, debljanje i spajanje svih obradaka na jednom stroju.
     
PRIHVATLJIVE CIJENE. Cijene opreme čine Wood-Mizerove alate za obradu drveta pametnim izborom za kućne i hobi radionice.
     
VISOKA UČINKOVITOST.  Visoka učinkovitost u kombinaciji s pristupačnom cijenom čine  Wood-Mizerovu opremu za obradu drveta najboljim rješenjem za mala i srednja poduzeća, poljoprivredna gospodarstva, proizvođače namještaja, proizvođače prozora i vrata i još mnogo toga.Četverostrane blanjalice/ glodala

Wood-Mizerova oprema za obradu drveta uključuje tri modela četverostranih blanjalica sa 4 glodala - MP260ECO, MP260PRO, MP360 i jedan model četverostrane glodalice sa pet glodala MP365.Sve četverostrane kosilice su svestrane, jednostavne za uporabu i kompaktne.

•    Sve četverostrane balnjalice/glodalice za ravnanje površina doista su svestrane, jednostavne za uporabu i kompaktne.
•    Dvije gornje i donje vodoravne glave mogu se opremiti sa  noževima za blanjanje ili profiliranje ili obe glave sa noževima za blanjenje i profiliranje, omogućujući istovremeno izradu visokokvalitetnih gotovih obradaka u jednom prolazu.•    Standardna bočna vretena od 30 mm mogu primit rezna glodala različitih konfiguracija - 50 mm, 90 mm, 120 mm, visina 160 mm s 2, 3 ili 4 utora za noževe. Slično horizontalnim reznim glavama, bočni rezači mogu istovremeno vršiti blanjanje i profiliranje ili sa oba noža glodanje ili profiliranje istovremeno.
•    Svako glodalo pokreće zasebni motor - 3 kW ili 4 kW, ovisno o modelu stroja. Svaki se motor može uključiti odvojeno, omogućavajući manju potrošnju energije i manje održavanja.
•    Svaka četverostrana blanjalica može biti opremljena promjenjivim brzinama posmaka kako bi se postigla naj-kvaliteta namještaja s mekim, tvrdim ili čak egzotičnim tvrdim drvetom.
•    Wood-Mizer četverostrana blanjalica može se brzo podesiti za bilo koji zadatak. Visina i širina glodanja se namješta sa ergonomskom ručicom, štitnicima, odstojnicima ili pločicama za podešavanje koje se isporučuju sa strojem.
•    Svi strojevi za obradu drveta isporučuju se djelomično unaprijed sastavljeni s noževima za blanjnaje u svakoj reznoj glavi.
•    Otvori za otsisavanje prašine i blanjevine iznad svake rezne glave osiguravaju da se oko vretena ne nakuplja blanjevina i da je stroj čist. Svaki obradak izlazi u savršenom stanju.
Specifikacije za rezanje Wood-Mizer MP360 blanjalica:
1. Gornja horizontalna glava blanje do širine 510 mm
2. Donja horizontalna glava blanje širine do 410 mm
3. Lijeva bočna glava blane visine do 160 mm
4. Glava blanje s desne strane do visine od 160 mm

Wood-Mizer MP365 četverostrana četverostrana glodalica ima jedno univerzalno vreteno koje se može naginjati do 270 stupnjeva, omogućavajući izradu ekskluzivnih profila, koristeći različite alate za rezanje - četkanje, starenje ili dodatne profile u jednom prolazu. Peto vreteno može se podesiti tako, da se okreće na 3000, 6000, 9000 ili opcionalno 14000 okr / min.

Dvostrana blanjalica

Wood-Mizer dvostrane blanjalica MP180 i MP200 imaju dvije rezne glave - jednu vodoravnu i drugu okomitu. Možete poravnati i debljati piljenice širine do 410 mm. Okomito bočno gčodalo nalazi se s desne strane donjeg stola i može biti opremljen noževima za blanjanje ili prifiliranje. Veliki otvori za uklanjanje blanjevine i prašine iznad svakog rezača spriječavaju nakupljanje blanjevine, što omogućuje savršenu površinu svake strane. Svako se glodalo pokre e zasebnim motorom I koji može se uključiti po potrebii. Po želji, može se ugraditi promjenjiva brzina posmaka da bi proizvodnja bila učinkovitija i postigla bolja završna obrada površine, pri radu s velikim površinama tvrdog drva.


Specifikacije za rezanje Wood-Mizer MP180 i MP200:
1. Gornja horizontalna glava blanje širine do 410 mm
2. Lijeva bočna glava blanje do visine 100 mm

Ravnalica / debljača MP160, učinkovito radi sa jednom valjkom za noževe postavljenim između dva stola od lijevanog željeza - gornjeg stola za blanjanje piljenice i donjeg stola za precizno debljanje. Nisu potrebne promjene na stroju za prebacivanje između dviju funkcija; to čini bez zaustavljanja glodala o valjka za izvlačenje. Obrada započinje korištenjem gornjeg stola za blajnjenje-ravnjanje obje strane piljenice kako bi bile savršeno ravne i pod točno preciznim kutem. Zatim se piljenica ručno premješta na donji stol radi postizavanja, da su obje strane paralelne i jednake debljine do krajnjih dimenzija.

MF130 sa okomitim vretenima i kružna stolna pila MS300

MF130 je dizajnirana za stolare i tesare, koji rade po narudžbama I račličitim projektima, te nudi najviše fleksibilnosti s jednim multifunkcijskim okomitim vretenom, koji se naginje do 270 stupnjeva. Može biti opremljen različitim alatima za blananje i glodanje, koji rade na 3000, 6000, 9000 ili opcionalno na 14000 okr / min:
    • Glava za standardno profiliranje ili po mjeri
    • Kružna pila za stolariju ili tesare
    • Čelične četke za “starenje-grebanje” materijala i isticanje teksture
    • Za uklinjavanje, pero i utor, blanjanje i ostala glodanja za naručene profile i otvoreStolna kružna pila MS300, kao i ostali strojevi Wood-Mizera za obradu drveta, nude veliku sigurnost, uklanjanje blanjevine i prašine i svestranost prilikom rada, te zauzimaju malu površinu, tako da odgovara prostorno malim radionicama.

MF130 i MS300 imaju aluminijski klizni stol i ograde za jednostavnu uporabu i funkcionalnost. Dijelovi od lijevanog željeza pružaju veliko prigušivanje vibracija svojom težinom i otpornost na deformacije.Da biste saznali više o cijenama, dostupnosti ili bilo kojim drugim aspektima Wood-Mizerovih strojeva za obradu drveta, molimo kontaktirajte svog lokalnog predstavnika Wood-Mizera.

Name:
Email:
Subject:
Message:
x

DOBRODOŠLI U WOOD-MIZER REDAKCIJU

Ovdje ćete otkriti vijesti o Wood-Mizer proizvodima, nadolazečim izložbama i priče kako vlasnici Wood-Mizer pilana diljem svijeta aktivno podižu lokalne ekonomije više održivom i profitabilnom preradom drva.

Društvenim medijima

BILTEN

Newsletter

Ako vam se sviđa ovaj članak, ne propustite sljedećeg! Dobivajte mjesečne vijesti i članke iz Wood-Mizera na svoju elektrosku poštu.

Prijavljujem se