• Image 1
    Image 2
    Image 3
    Image 4
    Image 5
    Image 6

Priče

10. lipnja 2019.

Prvi video sa sajma LIGNA! Pogledajte novu Wood-Mizer opremu 2019

Na sajmu “LIGNA 2019” Wood-Mizer je predstavio široku paletu novih strojeva, sposobnih za ispiljivanje trupaca u piljenice, a zatim u gotove proizvode.


Na sajmu “LIGNA 2019” Wood-Mizer je ojačao svoju reputaciju vodećeg proizvođača pilanske opreme, koji nudi strojeve za male radionice i industrijska poduzeća za primarnu i sekundarnu obradu drva. Oprema Wood-Mizer-a daje svakoj tvrtki priliku da opstaje na teško konkurentnim tržištima, da nađe nove tržišne prostore uz uštedu vrijednog drva i energije.

Novo na LIGNA 2019! Wood-Mizer blanjalice i profilirke
Po prvi puta na LIGNI predstavljen je širok asortiman Wood-Mizer-ovih blanjalica / prifilirku. Strojevi su namijenjeni malim i srednjim radionicama i omogućuju pilanama daljnji korak ponude dodavanjem postupka profiliranja piljenica u konačne proizvode od drveta.

Serija Wood-Mizer-a za blanjanje / profiliranje, koja je demonstrirana na sajmu “LIGNA 2019”, uključivala je stroj za blanjanje i debljanje piljenica “MP160”; blanjalica/debljača “MP200” sposobna za blanjanje i profiliranje obradka na dvije strane u jednom prolazu; svestrane  “MP260” i “MP360” četverostrane  blanjalice / profilirke, “MF130” višenamjenska, vertikalnog vretena, glodalica s nagibnim rasponom od 270 stupnjeva i preciznom stolnom pilom “MS300” s velikim kapacitetom raspiljivanja I do 45 stupnjeva nagiba pila.

Novo na sajmu “Ligna 2019” - “LX50” i “LT15WIDE” pilane za početnike
Uz poznate profesionalne pilane kao što su “LT70”, “LT40” i “LT15START”, Wood-Mizer je predstavio početnu razinu malih pilana “LX50” i “LT15WIDE” do 90 cm debljine trupaca za pilanare, koji žele započeti posao s minimalnim ulaganjem u opremu.Novo na sajmu “LIGNA 2019” - “EA3000” okrajčivač piljenica i “EG800” okrajčivač/višelisna paralica

Prije nekoliko godina Wood-Mizer je uveo novu liniju “TITAN”, proizvodnjom industrijske opreme za ispiljavanje velikih trupaca. Tijekom ovogodišnjeg “LIGNA” sajma, linija TITAN predstavljena je s tri jedinice: širokotračnom pilom “WB2000”, koja se odlikuje teškom konstrukcijom, niskim zahtjevima za održavanjem i učinkovitim radom; “EA3000” optimizirajući okrajčivač, čiji senzori omogućuju pred- skeniranja piljenica i time maksimalno iskorištavanje piljenica različitih širina; i “EG800” okrajčivač / višelisna paralica velikog kapaciteta, robustan stroj koji rubi piljenice debljine do 100mm pri velikim brzinama.Posjetitelji LIGNE-e također su vidjeli Wood-Mizer-ovu liniju tračni pila i noževa za piljenje drva, koja uključuje višelisne pile, pile za paranje, pila za poprečni piljenje, pile u okviru, noževe za blanjanje i profiliranja te uskotračne i širokotračne pile. S više od 2.000 dostupnih artikala na zalihama, kontinuirano proširujući asortiman proizvoda, Wood Mizer pokriva gotovo svaka veličinu i zahtijeve piljenja.

Sajam “LIGNA 2019” je istaknula strateški pravac razvoja tvrtke Wood-Mizer u smjeru proizvodnje pouzdane i visoko kvalitetne opreme, za ispiljivanje trupaca u piljenu građu, a zatim u gotove proizvode.
Name:
Email:
Subject:
Message:
x

DOBRODOŠLI U WOOD-MIZER REDAKCIJU

Ovdje ćete otkriti vijesti o Wood-Mizer proizvodima, nadolazečim izložbama i priče kako vlasnici Wood-Mizer pilana diljem svijeta aktivno podižu lokalne ekonomije više održivom i profitabilnom preradom drva.

Društvenim medijima

BILTEN

Newsletter

Ako vam se sviđa ovaj članak, ne propustite sljedećeg! Dobivajte mjesečne vijesti i članke iz Wood-Mizera na svoju elektrosku poštu.

Prijavljujem se