• Image 1
    Image 2
    Image 3
    Image 4
    Image 5
    Image 6

Priče

6. svibnja 2020.

StartCUT — nova serija Wood-Mizer tračnih pila


Wood-Mizer predstavlja novu seriju tračnih pila od ugljičnog čelika, u kombinacji niske cijene i radnih performansi srednje klase tračnih pila. Trenutačno je StartCUT najpristupačniji list tračne pile u Wood Mizerovom izboru tračnih pila.

StartCUT tračne pile novi su dodatak Wood-Mizerovoj liniji tračnih pila koja uključuje i popularnu seriju SilverTIP, najprodavaniju DoubleHARD seriju, visokokvalitetne MaxFLEX i specijalne tračne pile BiMETAL, RazorTIP i Vortex.

Tračne pile StartCUT proizvedene su od ugljičnog čelika, s naglaskom na kvaliteti i postavljanju visokog standarda tehničkih parametara. Ove tračne pile za pilane i raspiljivačice se prodaju s indukcijsko kaljenim vrhovima  zubi, koji su razmetnuti i naoštreni.  StartCUT je trenutno najekonomičniji list tračne pile na tržištu, koji uz konkurentne rezultate rezanja ima i konkurentnu cijenu.

"Postoji ogromna skupina kupaca, čiji se izbor kupovine temelji na cijeni lista tračne pile. StartCUT je u ovom slučaju najbolja tračna pile. StartCUT je testirana u mnogim zemljama i pokazalo se, da ispunjava očekivanja kupaca", navodi Krzysztof Kropidlowski, direktor prodaje u Wood-Mizer Industries, Poljska.

Novi logotip noževa StartCUT:

StartCUT tračne pile mogu se naručivati u Europi. Nazovite svoj lokalni Wood-Mizer ured kako biste dobili ponudu.

Name:
Email:
Subject:
Message:
x

DOBRODOŠLI U WOOD-MIZER REDAKCIJU

Ovdje ćete otkriti vijesti o Wood-Mizer proizvodima, nadolazečim izložbama i priče kako vlasnici Wood-Mizer pilana diljem svijeta aktivno podižu lokalne ekonomije više održivom i profitabilnom preradom drva.

Društvenim medijima

BILTEN

Newsletter

Ako vam se sviđa ovaj članak, ne propustite sljedećeg! Dobivajte mjesečne vijesti i članke iz Wood-Mizera na svoju elektrosku poštu.

Prijavljujem se