• Image 1
    Image 2
    Image 3
    Image 4
    Image 5
    Image 6

Priče

Thailandska kompanija paleta udvostručuje produktivnost s jednom raspiljivačicom Wood-Mizera

26. veljače 2020.

Thailandska kompanija paleta udvostručuje produktivnost s jednom raspiljivačicom Wood-Mizera

Moderna tvornica paleta zamijenila je svoje dvije okomite tračne pile sa jednom Wood-Mizerovom raspilivačicom i udvostručila svoju produktivnost piljenja.

"Imamo kupce širom svijeta. koji nam se javljaju sa njihovim potrebama i dizajniramo palete prema točno određenim specifikacijama", kaže Pichit Chiamcharoen, menadžer tvrtke Pallet Maker Group Co. ,"Vaša je tvornica odraz vašeg poslovanja. Kad dođete u moju tvornicu, vidite da razvijamo čistu i niskoenergetsku tvornicu, a koristimo strojeve visoke kvalitete i suvremenu tehnologiju. "

O odjelu početne prerade drva izvršeno je poboljšanje učinkovitosti. U 2018. godini dvije njihove okomite tračne pile zamijenjene su jednom Wood-Mizer “HR500” vodoravnom raspiljivačicom sa 4 tračne pile.
"Problem s okomitim tračnim pilama bio je u tome, što produktivnost nije bila dobra", kaže Pichit. „Svaka okomita tračna pila zapošljavala  je dva radnika da proizvedu samo jednu piljenicu odjednom.”

"Ali, nakon što smo instalirali Wood-Mizer “HR500”, proizvodimo 4 piljenice u jednom prolazu. Produktivnost se udvostručila, ali naša je potrošnja energije ostala ista. Kao rezultat toga, mislim da je učinkovitost sa HR500 zapravo vrlo velika. "

Što se tiče novih tračnih pila Wood-Mizer-a s tankim propiljkom, Pichit govori: „Drvene piljenice Wood-Mizera imaju bolju kvalitetu površine od okomitih pila širine od 10 i 5 cm.“

Ova je tvrtka dobar primjer kako napredni proizvođači paleta na Tajlandu mogu donositi pametne odluke za povećanje produktivnosti uz istovremeno poboljšanje njihove konkurentnosti na globalnom tržištu.


Name:
Email:
Subject:
Message:
x

DOBRODOŠLI U WOOD-MIZER REDAKCIJU

Ovdje ćete otkriti vijesti o Wood-Mizer proizvodima, nadolazečim izložbama i priče kako vlasnici Wood-Mizer pilana diljem svijeta aktivno podižu lokalne ekonomije više održivom i profitabilnom preradom drva.

Društvenim medijima

BILTEN

Newsletter

Ako vam se sviđa ovaj članak, ne propustite sljedećeg! Dobivajte mjesečne vijesti i članke iz Wood-Mizera na svoju elektrosku poštu.

Prijavljujem se