• Image 1
    Image 2
    Image 3
    Image 4
    Image 5
    Image 6

Priče

Uradi sam: sudoper za drvo i radna ploha za seosku kuću

22. svibnja 2019.

Uradi sam: sudoper za drvo i radna ploha za seosku kuću

Eric Means iskoristio je trupac crnog oraha da ispili 1,2 m3 piljenica za jedinstveni kuhinjksi radni stol u drvenoj kući

Mnogi vlasnici pilana Wood-Mizer proizvode jedinstvene interijere iz drva. Eric Means je jedan od Uradi sam-majstora. Kada je električno poduzeće sružilo crni orah od 90 cm promjera, Eric Means je shvatio potencijalnu vrijednost i odlučio je spasiti drvo. "Ja sam ga ispilio sa svojim Wood-Mizer hidrauličkim LT40 pilanom i stekao lijepe piljenice", rekao je Eric. Nakon što je vidio da je ima 1,2 m3 piljenica iz trupca crnog oraha, Ericu je sinula ideja o kuhinjskom radnom stolu i sudoperu. "Nakon zračnog sušenja, ručno sam izradio radni stol "- rekao je Eric. Eric je ručno kvadrirao, lijepio, tiplao, brusio i završno obradio piljenice, kako bi stvorio radnu površinu od 300 cm x 60 cm x 53 cm i jedinstveni drveni sudoper. S suprugom, koja ga je motivirala, Eric je u samo nekoliko vikenda dovršio radnu ploču i sudoper i rekao da je ispalo bolje nego što je očekivao. "Svatko tko ga je vidio apsolutno ga je zavolio", rekao je Eric. - Imao sam dosta ljudi koji su htjeli da radim radne stolove u njihovim kućama, nakon što su vidjeli njegov. Hvala Wood-Mizeru! Nisam to mogao izraditi bez pilane!"Name:
Email:
Subject:
Message:
x

DOBRODOŠLI U WOOD-MIZER REDAKCIJU

Ovdje ćete otkriti vijesti o Wood-Mizer proizvodima, nadolazečim izložbama i priče kako vlasnici Wood-Mizer pilana diljem svijeta aktivno podižu lokalne ekonomije više održivom i profitabilnom preradom drva.

Društvenim medijima

BILTEN

Newsletter

Ako vam se sviđa ovaj članak, ne propustite sljedećeg! Dobivajte mjesečne vijesti i članke iz Wood-Mizera na svoju elektrosku poštu.

Prijavljujem se