• Image 1
    Image 2
    Image 3
    Image 4
    Image 5
    Image 6

Priče

Wood-Mizer lansira na tržište dvostranu blanjalicu/profilirku MP200

8. siječnja 2020.

Wood-Mizer lansira na tržište dvostranu blanjalicu/profilirku MP200

Wood-Mizer uvodi blanjalicu/profilirku MP200, obostrani stroj za ravnanje i profiliranje drva na dvije strane u jednom prolazu. Ovaj pristupačan i jednostavan stroj namijenjen je stolarima, koji žele brzo i učinkovito proizvoditi profilirane letvice, podove i druge proizvode od drva.

Dizajn MP200 uključuje jednu vodoravnu gornju blanjalicu i jednu okomitu bočnu blanjalicu. Oba mogu biti opremljena noževima za blanjanje ili profilnim noževima.

Počinjete s ravnanjem ili oblikovanjem jedne ili dvije suprotne strane u jednom prolazu. Pogonski valjci za pomak, pomiču obradak ispod vodoravne gornje blanjalice, a zatim uz okomitu bočnu blanju.

Ako samo planirate-ravnat, trebate podesiti visinu stola na željenu dimenziju, a zatim oblanjati stranu po stranu. Ako ste želite profiliranje obradka, onda morate promijeniti ravne noževe u profilne, podesiti visinu stola i oblikovati dvije strane

Vrhunske osobine stroja za blanjanje/ravnanje i profiliranje MP200 tvrtke Wood-Mizer:
• Proces u dva koraka za proizvodnju blanjane i profilirane drvene građe.
• Za proizvođače podova-parketa, brodskih podova, letvica i još mnogo toga.
• Jedna horizontalna gornja blanja i jedna okomita bočna blanja.

MP200 se isporučuje na paleti i zahtijeva minimalnu montažu. Wood-Mizer isporučuje  noževe za blanjanje/ravnanje, profilne noževe za iradu prifiliranih letava, kao i sustave za otsisavanje blanjevine iz MP200.

MP200 je proizveden u Švedskoj od 1980. godine. Sada se MP200 još uvijek proizvodi pod zaštitnim znakom Wood-Mizer - svjetskog proizvođača opreme za obradu drveta, koja bez problema može pretvoriti trupce u građu i gotove proizvode od drveta.


Name:
Email:
Subject:
Message:
x

DOBRODOŠLI U WOOD-MIZER REDAKCIJU

Ovdje ćete otkriti vijesti o Wood-Mizer proizvodima, nadolazečim izložbama i priče kako vlasnici Wood-Mizer pilana diljem svijeta aktivno podižu lokalne ekonomije više održivom i profitabilnom preradom drva.

Društvenim medijima

BILTEN

Newsletter

Ako vam se sviđa ovaj članak, ne propustite sljedećeg! Dobivajte mjesečne vijesti i članke iz Wood-Mizera na svoju elektrosku poštu.

Prijavljujem se