• Image 1
    Image 2
    Image 3
    Image 4
    Image 5
    Image 6

Priče

Wood-Mizer predstavlja kompaktnu, ekonomičnu pilanu LX50

23. kolovoza 2019.

Wood-Mizer predstavlja kompaktnu, ekonomičnu pilanu LX50

Wood-Mizer lansira novu početničku pilanu za ljubitelje obrade drva i male tvrtke.

Trenutno je nova pilana LX50 sa najnižom cijena LX pilana s dvostrukom šinom u obitelji Wood-Mizer pilana. Premijerno predstavljena na sajmu LIGNA 2019 u Njemačkoj, nova pilana LX50 odlikuje se mnogim prednostima poznate i provjerene tehnologije Wood-Mizera po maloj cijeni.

LX50 koristi Wood-Mizerov list tračne pile, kako bi imao manje piljevine tijekom obrade, što rezultira većim iskorištenjem drvne mase konačnog proizvoda iz svakog trupca, a pritom se troši manje energije. Piljenje s LX50 pilnaom je jednostavno i lako za uporabu s ručnim umetanjem i stezanjem trupa, ručnim postavljanjem listova tračnih pila i sustavom piljenja guranjam.

Ključna inovacija Wood-Mizer LX serije pilana uključuje robustni okvir LX koji sadrži upravljačku ploču, motor i glavu pilane. Jednostavan i čvrst dizajn pilane omogućuje da model LX50 brzo i učinkovito I brzo napravi  precizne rezove.

Osobine pilane LX50
• 5,5kW električni ili 14KS benzinski motor
• 66cm maks. promjer trupaca s maksimalnom širinom piljenja od 55cm
• 3,8m duljina piljenja ili duže s dodatnim, 1,53m nastavcima postolja
• Robustni okvir LX za glavu pilane, tvrde konstrukcije na dvostrukim šinama

„Tvrtka Wood-Mizer je usmjerena za pružanje najkvalitetnije opreme, kako za male tvrtke, tako i za  visokoproduktine pilane“, rekao je Robert Baginski, predsjednik Wood-Mizer Industries-a. „Pilana LX50 uklapa u potrebe primarne prerade trupaca i drvoprerađivača, koji zahtijevaju precizno ispiljenu građu po ekonomičnoj cijeni.“

Pilana LX50 u Europi biti dostupna za naručivanje od rujna 2019. Više informacija potražite na ovoj stranici i obratite se lokalnom predstavniku Wood-Mizer-a.


Name:
Email:
Subject:
Message:
x

DOBRODOŠLI U WOOD-MIZER REDAKCIJU

Ovdje ćete otkriti vijesti o Wood-Mizer proizvodima, nadolazečim izložbama i priče kako vlasnici Wood-Mizer pilana diljem svijeta aktivno podižu lokalne ekonomije više održivom i profitabilnom preradom drva.

Društvenim medijima

BILTEN

Newsletter

Ako vam se sviđa ovaj članak, ne propustite sljedećeg! Dobivajte mjesečne vijesti i članke iz Wood-Mizera na svoju elektrosku poštu.

Prijavljujem se