• Image 1
    Image 2
    Image 3
    Image 4
    Image 5
    Image 6

Priče

Wood-Mizer TITAN HR2000 raspiljivačica

29. svibnja 2019.

Wood-Mizer TITAN HR2000 raspiljivačica

Nekoliko TITAN strojeva dizajnirano je za korištenje i uskopojasnih i širokopojasnih listova tračnih pila. To strojevima daje fleksibilnost da rade sa širokopojasne tračnim pilama za veću produktivnost ili uske tračna pila za jednostavniji postupak održavanja tračnih pila.

Wood-Mizer-ov TITAN HR2000 raspiljivačica je robustne izrade po vrlo pristupačnoj cijeni. Priuštivost stroja, mogućnosti prilagodbe koje nudi i produktivnost koju ima, daje  pilanarima da ponude veći izbor građe i povećaju učinkovitost. Pneumatski upravljani, pogonski valjci usklađeni su s teškim transporterom i izlaznim postoljeima. HR2000 resaw je dostupan u jednoj ili dvije izvedbe, ovisno o zahtjevima produktivnosti.


Konfiguracija jedne glave
Sa jednom tračnom pilom radi s širinama tračnih pila od 32 do 80 mm, i te pila sa Stelitnim vrhovima, od 65 do 80 mm. Ako želite  tračne pile (38 ili 50 mm), to se također može rabiti. Kada je opremljena sa (76,2 mm) tračnom pilom sa Stilitom, ovaj stroj podržava brzinu posmaka od 40 m/min, bez valovitog reza.


Konfiguracija s dvije glave
Stroj za rezanje s dvije glave ima otvor širine 350 mm i visine 290 mm i omogućuje precizno, vrlo brzo raspiljivanje. Stroj čvrstog, robustnog okvira, lako se može premještati i integrirati u postojeće proizvodne linije.


Name:
Email:
Subject:
Message:
x

DOBRODOŠLI U WOOD-MIZER REDAKCIJU

Ovdje ćete otkriti vijesti o Wood-Mizer proizvodima, nadolazečim izložbama i priče kako vlasnici Wood-Mizer pilana diljem svijeta aktivno podižu lokalne ekonomije više održivom i profitabilnom preradom drva.

Društvenim medijima

BILTEN

Newsletter

Ako vam se sviđa ovaj članak, ne propustite sljedećeg! Dobivajte mjesečne vijesti i članke iz Wood-Mizera na svoju elektrosku poštu.

Prijavljujem se