• Image 1
    Image 2
    Image 3
    Image 4
    Image 5
    Image 6

Priče

Wood-Mizer TOOLS®: kružne pile za višeslojno raspiljivanje

6. veljače 2019.

Wood-Mizer TOOLS®: kružne pile za višeslojno raspiljivanje

Prije nekoliko godina Wood-Mizer je počeo proizvoditi liniju reznih alata pod zaštitnim znakom Wood-Mizer TOOLS®. Zajedno sa širokim izborom ostačih različitih alata, ova linija uključuje kružne pile za višelisna paralice.

Wood-Mizer kružne pile za višeslojno piljenje, koriste se za mokro ili suho meko drvo, te tvrdo drvo, kao i za tropsko tvrdo drvo i ploče. Ove  kružne pile su prekriveni anti-adhezivnim premazom koji značajno smanjuje koeficijent trenja i spriječava lijepljenje piljevine na površinu kružne pile, što štiti pilu od prekomjernog pregrijavanja. Karakteristika crnim slojem prekrivenih višeslojnih kružnih pila, je visoka kvaliteta i dugi vijek trajanja.

Povratne informacije kupaca su vrlo pozitivne. Primjerice, g. Bartosz Bek iz Poljske kaže: "Otkrili smo, da se zahvaljujući ovim kružnim pilama potrošnja energije u našoj radionici smanjila, a istodobno smo zadržali visoku kvalitetu proizvedenog materijala. Karbidni zubi se odlikuju visokom tvrdoćom i kvalitetom, što omogućuje povećanje broja oštrenja i time uštedu na troškovima nabave pila, a rez je precizniji i stvara manje buke. čak i nakon višestrukog oštrenja. Ove kružne pile koristimo svaki dan i možemo reći da ovaj proizvod definitivno pobjeđuje konkurenciju."

Nazovite Wood-Mizer predstavnika kako biste saznali cijenu kružne pile za višeslojno piljenje i usporedite je s konkurentskim cijenama. Testirajte kružne pile Wood-Mizer TOOLS!Name:
Email:
Subject:
Message:
x

DOBRODOŠLI U WOOD-MIZER REDAKCIJU

Ovdje ćete otkriti vijesti o Wood-Mizer proizvodima, nadolazečim izložbama i priče kako vlasnici Wood-Mizer pilana diljem svijeta aktivno podižu lokalne ekonomije više održivom i profitabilnom preradom drva.

Društvenim medijima

BILTEN

Newsletter

Ako vam se sviđa ovaj članak, ne propustite sljedećeg! Dobivajte mjesečne vijesti i članke iz Wood-Mizera na svoju elektrosku poštu.

Prijavljujem se