• Image 1
    Image 2
    Image 3
    Image 4
    Image 5
    Image 6

Priče

Wood-Mizerov izbor raspiljivačica

24. travnja 2019.

Wood-Mizerov izbor raspiljivačica

Wood-Mizer posjeduje  veliki izbor raspiljivačica, dostupnih za početnika kao I za industrijsku preradu drveta.

Vrijednost potpuno iskorištenog trupca, gdje je i korištenje okrajaka često razlika između profita ili zatvaranja pilane. To je još važnije u industrijskom piljenju sa velikim brzinama, gdje su mogućnosti za iskorištenje veće, bržim procesom i točnošću, mogućnosti se udvostručuju. Ako program iskorištenje mase ne može pratiti količine koje prolaze kroz pilanu, te učinkovitost i točnost počinju zaostajati, proces je loš ili se zaustavlja. Prevladavanje takovih izazova omogućeno je pravom kombinacijom strojeva u liniji za obradu trupaca.

Za pilanu srednje veličine, strojevi HR500 i HR700 olakšavaju pilanaru da povećanju proizvodnju ponovnim raspiljivanjem prizmi u pijenice, umjesto proizvodnje piljenica na samoj trupčari. Pilanari također mogu smanjiti ulazne troškove nabave oblovine, kupnjom debljeg materijala po sniženim cijenama, a zatim ponovnim raspiljivanjem na potrebne debljine.


Wood-Mizer-ove uske tračne pile minimalnog propiljka, u industrijskim HR500 i HR700 nude jednostruko ili višeslojno raspijivanje, koja mogu raspiliti prizmu do u šest piljenica u jednom prolazu. Asortiman je strojave izrađen kako bi se zadovoljile potrebe malih do srednjih industrijskih pilana, gdje su količina, točnost i brzina sve važniji za stvaranje profita.

Kako bi dodatno povećao pilanarku produktivnost, Wood-Mizer nudi industrijsku TITAN opremu koja uključuje pilane za primarne i sekundarne raspiljivanje. Serija raspiljivačica TITAN HR2000 nudi pilanarima veliku fleksibilnost bilo za primarno raspiljivanje sa širokim tračnim pilama za veću produktivnost ili primarno raspiljivanje trupca sa tračnim pilama uskog profila, za one koji traže jednostavniji proces održavanja tračnih pila.


Serija raspiljivačica TITAN HR4000 i HR6000 nalazi se na vrhu Wood-Mizer-ove industrijske opreme. Ovi strojevi su dostupni u konfiguracijama s jednom ili dvije tračne pile, koriste široke tračne pile širine do 152 mm i mogu podržavati brzinu posmaka materijala između 60 i 80 m/min, uz održavanje točnog raspiljivanja i dobrog iskorištenja.
Name:
Email:
Subject:
Message:
x

DOBRODOŠLI U WOOD-MIZER REDAKCIJU

Ovdje ćete otkriti vijesti o Wood-Mizer proizvodima, nadolazečim izložbama i priče kako vlasnici Wood-Mizer pilana diljem svijeta aktivno podižu lokalne ekonomije više održivom i profitabilnom preradom drva.

Društvenim medijima

BILTEN

Newsletter

Ako vam se sviđa ovaj članak, ne propustite sljedećeg! Dobivajte mjesečne vijesti i članke iz Wood-Mizera na svoju elektrosku poštu.

Prijavljujem se