• Image 1
    Image 2
    Image 3
    Image 4
    Image 5
    Image 6
Blades Promo

  Uštedite 10% na listovima pila  

Kupite visoko kvalitetne listove tračnih pila po sniženim cijenama.

Promocija vrijedi do 30.11.2020.

  Vidi takođe  

Pilari u više od 100 zemalja širom svijeta zavise od velikog izbora Wood-Mizer-ovih listova tračnih pila kako bi kvalitetno rezali trupce. Za razne vrste trupaca potrebni su specijalni listovi tračnih pila za najbolje rezultate piljenja. Wood-Mizer-ove listove pila ispituju timovi širom Azije, Europe, Afrike i Amerike kako bi razvili i poboljšali naš izbor tračnih pila i profila zuba da riješe najteže izazove piljenja. Bilo koje drvo da se pili, Wood-Mizer ima tračnu pilu koja je za to potrebna.

Wood-Mizer je počeo proizvoditi listove tračnih pila za pilanske potrebe već od 1987. godine i još uvijek je jedini proizvođač pilana na svijetu koji proizvodi svoje tračne pile. Sa ISO 9001 certifikatom od 2003. g. Kontrola kvalitete je striktno primjenjivana na svaki stupanj proizvodnje. Kvaliteta listova tračnih  pila je pažljivo praćena. Sa ekskluzivnim CBN oštrenjem i računalno namještavanom opremom osigurao je Wood-Mizer tračne pile najvišeg standarda.

Bilo da su vaše potrebe velike ili male, Wood-Mizer tračne pile su dostupne i imaju izvanredne osobine. Listovi pila se mogu naručiti u bilo kojoj dužini. Wood-Mizer tračne pile izrađuju se u pet različitih tipova: RazorTip, BiMetal, MaxFlex, DoubleHard and SilverTip. Sa izuzetkom tračne pile BiMetal, sve Wood-Mizer tračne pile mogu se lagano naoštriti i održavati uporabom Wood-Mizer-ove opreme za brušenje i razmetanje zuba.

TRAČNE PILE

RazorTIP
Tračna pila sa stelitnim® vrhovima
BiMETAL
Visoko učinska tračna pila
MaxFLEX
Vrhunska svenamjenska tračna pila
DoubleHARD
Svenamjenska tračna pila
SilverTIP
Ekomomčna tračna pila iz ugljičnog čelika
StartCUT
Najekonomičnija oštrica

OPREMA ZA ODRŽAVANJE TRAČNIH PILA

OŠTRILICE
Naoštri sam svoju pilu
RAZMETAČI ZUBI
Održavaj ispravnu razvraku
CBN brusevi
Brusevi najviše kvalitete

Zadnje novosti

Uskoro stiže novi Wood-Mizer stroj

Uskoro stiže novi Wood-Mizer stroj

Ovaj jeseni Wodd Mizer će predstaviti popularnu pilanu u novoj - pokretnoJ - verziji. Pratite najnovije novosti - registrirajte se na mjesečne E-novosti, da biste ostali u...
Prva instalacija za HR250 u Poljskoj: proizvođač paleta izvještava...

Prva instalacija za HR250 u Poljskoj: proizvođač paleta izvještava...

Obiteljsko poduzeće „AMESKO“ koje proizvodi palete i ostalo drvenu amabalažu u poljskom selu Szczytkowice, izvještava o povećanju učinkovitost,i zbog ugradnje nove vodoravne...
Wood-Mizerova „HR500” raspiljivačica je udvostručila je...

Wood-Mizerova „HR500” raspiljivačica je udvostručila je...

„Pallet Maker Group Co, Ltd” zamijenio je dvije okonite široke tračne pile sa jednom raspiljivaćicom građe Wood Mizera i udvostručila produktivnost piljenja.