Oštrilice tračnih pila

BMS500 - PROFESIONALNA OŠTRILICA 

 Profesionalna oštrilica BMS500 je napravljena da odgovori zahtijevima visoko proizvodnih pilana koje moraju tračne pile stalno oštriti. Industrijska konstrukcija omogućuje sa automatizacijom koja smanjuje vrijeme radnika pri brušenju i daje više vremena za druge poslove. BNS500 oštrilica oštri tračne pile od 35mm do 75 mm širine sa podesivim razmakom zubi od 12,7 do 28.6 mm.

Sa CBN industrijskim brusom promjera 203 mm koji se vrti sa 4250 okr/min, BMSS500 oštri tračne pile. Podizanjem poklopca podiže se i brus te se list pile lako skida i namješta. Poklopac ima prozor i unuutarnje LED osvijetljenje koji omogućuju bliski pogled i kontrolu brušenja. Kontrolna upravljačka ploča je jednostavna za upravljanje  i ima ekran sa prikazom broja zubi, promjenjivu brzinu protoka, i dva načina brušenja:(Set-Up) namještanje  i (Run) rad.  Brusilica se zaustavi odmah nakon što je točno određen broj zubi naoštren.

Karbidni skidač čisti svaki zub od srha a  brisači čiste višak ulja sa lista pile.  

Izrađene od profesionalnih majstora brušenja za kvalitetan rad i učinak, BMS500 je vrhunska brusilica tračnih pila na današnjem tržištu.BMS250PROFESIONALNA OŠTRILICA

BM250 oštrilica je idealan stroj za pilare koji žele investirati u visioko kvalitetan, automatski oštrač a koji za potrebe piljenja oštri tračne pile redovno i pouzdano . 

BM250 automatski nabrusi pilu u skaldu sa odabranim brojem zubi.  Podizanjem poklopca podiže se i brus te se list pile lako skida i namješta. Ugrađena je zaustavna sklopka a promjenljiva brzina brušenja je upravljana sa kontrolnog panela. Masivni poklopac štiti list pile pri oštrenju i ima odzračni otvor.  Jastučići za brisanje automatski skidaju višak ulja sa lista pile.

BMS250 koristi CBN brus 127mm promjera koji se isporučuje u različitim profilima zubi.

BMS250 ima jednofazni AC elektromotor od 0,18kW sa brzinom od 2800 okr/min.  Sustav za kružno oplakivanje uljem održava list pile hladnim pri brušenju, a položeni magneti sakupljaju i čiste bruševinu iz ulja. Gurač zubi je opremljen za fino podešavanje, koa što sei podizča lista pile može namjestiti od 25 do 50 mm visine.